GÜVENSPOR'A ‘BETON' GİBİ SPONSOR

GÜVENSPOR

İnegöl Karadeniz Güvenspor Başkanı Metin Öztürkoğlu, forma sponsorluğu konusunda Cengizler Beton ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını açıkladı.

İnegöl Karadeniz Güvenspor, dün düzenlenen basın toplantısında forma sponsorluğu anlamında Cengizler Beton ile 3 yıllık anlaşma sağladığını bildirdi. Sponsor firma isminin de üzerinde bulunduğu yeni sezon formaları da aynı programda kamuoyuna tanıtıldı.

 

SPONSORLUK 3 YIL SÜRECEK

Gerçekleştirilen programda konu ile ilgili bir konuşma yapan Karadeniz Güvenspor Başkanı Metin Öztürkoğlu, “İnegöl’ün müstesna beton firmalarında Cengizler Beton, sosyal sorumluluk projesi kapsamında İnegöl Karadeniz Güvenspor Kulübü’ne bu sene forma sponsoru oldu. Değerli büyüğümüz, firmamızın sahibi Yusuf Havuz ağabeyimiz, İnegöl’de kazandığı ile İnegöl gençliğine hizmet etmek istediğini bize söyledi. Bu çerçevede kulübümüze sponsor oldu. 3 yıl sürecek olan bu sponsorluğumuzda ileriki yıllarda daha da katkılarını arttırarak bizlere destek olacaklar. Ben Karadeniz Güvenspor camiası ve spor camiası adına değerli Yusuf ağabeyimize, değerli ortağı Nimet ağabeyimize ve Cengizler Beton çalışanlarına çalışmalarında başarılar ve bol kazançlar diliyorum. Bizler de onların reklamlarını taşımaktan onur duyuyoruz. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Cengizler Beton firma sahibi Yusuf Havuz ise, “İnegöl Karadeniz Güvenspor’a elimizden gelen desteği vereceğiz. Sakatlıksız, kazasız, belasız ve başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00